måndag 28 juli 2008

Nas VS Fox, The War Is On!


Nahhhsssssir Jones har grävts in sig i skiten, och nu kommer pseudointelligenta nyhetskanalen Fox efter honom. Jamen lilla hjärtat, du har ju en låt som heter "Sly Fox" på ett album som skulle hetat "Nigger". Du kan inte med rätta bli förvånad över att vår "humble correspondent" Bill O'Reilly ger sig på dig. Högkvalitativt battle det här. Det är sånt här Bill O'Reilly blir kåt på. Sura afroamerikaner som talar grammatiskt inkorrekt och viftar runt alla sortens våldsamheter. För det gör de. Alla. Fråga Bill O'Reilly eller den där svarta tjejen på Fox News. Om du hittar henne brevid Waldo.
Det är häftiga grejer det här. Nas har gett sig fan på att väcka USAs passivitet till liv och styra upp sanningen bakom "Fox and Friends". (Fox and whose friends exactly?).

Det är beundransvärt och på tiden, däremot är nog inte Nas världens bästa förespråkare för denna kampanj. Jag misstänker att vi som lyssnar på honom ändå aldrig skulle ägna Fox en halv sekund, och de som redan kollar på Fox, skulle de verkligen lyssna på vad Nasir Jones tycker?
/em.

Inga kommentarer: