onsdag 23 april 2008

Did You Want Good Things? LOOPTROOP ROCKERS DVSGs!

Tyvärr en man mindre (vi säger Hej då till Cosmic) men Looptroop Rockers-karusellen är igång!

Hur mycket bättre blir svensk hiphop? I dagarna släpps Looptroop Rockers nya album Good Things där du hittar samarbeten med bl.a. TIMBUK, MAPEI, RAKAA (fr. Dilated Peoples) och ALIBI & COSM.I.C. Själv har jag suttit och intensivlyssnat på skivan och det finns bara en sak jag kan säga spontant...Detta är i mina öron vad svensk hiphop är när den är som bäst. Gränsen mellan medveten rap och dansant hiphop är bortstruken... vi är så glada av att höra från Looptroop att vi dansar till mer politiskt laddade texter än vi egentligen är medvetna om.

Folk (nämner inga namn) får hata allt de vill, men LTRs är här för att stanna. Och jag är glad för det; svensk hiphop är inte amerikanskblingeliblinggangstaraphiphop, och det kan aldrig understrykas för mycket. (Sluta tjata om feta pengar när vår ekonomi inte tillåter att du lever som 50 Cent goddamit!)


Vi har väntat, och nu är tiden inne. Good Things Motherfucker!


På lördag (26e April) spelar de i Allhuset i Sthlm, men soon enough (15e Maj) kommer de till Katalin in the Uppsala. Under tiden kan du lyssna på Urban måndagen den 28e April och höra grabbarna snacka om diverse..ja..grejer..med oss!

KFC!
LTR!
BTR!

//em.

Uppsala, Katalin den 15e maj, glöm inte!


Inga kommentarer: